Vlada Divljan, Vrooom, Ritam Nereda i The Carbonfools na Trenchtown festivalu

0
Na ovogodišnjem regionalnom muzičkom festivalu Trenchtown, koji će se održati od 29. aprila do prvog maja u fenomenalnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića, nastupiće Vlada Divljan i NVO, Vrooom, Ritam Nereda i The Carbonfools

U utorak, 22. marta, počela je online prodaja ulaznica za Trenchtown festival. Ulaznice mogu da se kupe preko sajta Gigstix po ceni od 720 dinara za pojedinačne ulaznice i 1.790 dinara za komplet karata za sve dane Festivala.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji se kapacitet zbog velikog interesovanja svake godine povećava.

Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa. Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu Festivala – www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem šatora i odbrojavanjem do početka Festivala.

Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu dobijate i parking mesto. Komfor u kampu je bitno poboljšan unapređenom infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom i većim brojem toaleta. Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom. Više informacija o izvođačima možete pronaći na sajtu Trenchtown festivala – www.trenchtown.org

 

makonda-tracker