Bajaga i Loša na Long Night festivalu

0
Momčilo Bajagić-Bajaga i vođa Plavog orkestra Saša Lošić pojaviće se 26. marta u Domu omladine Beograda kao posetioci prvog Long Night festivala, koji će na jednom mestu okupiti na tri bine čak 12 domaćih i regionalnih izvođača.

Od ponuđenog, Bajaga kaže da će posebnu pažnju posvetiti nastupu Block Out-a, u kome svira kao gitarista Nikola Vranjković, dugogodišnji tonac Instruktora na brojnim svirkama u Srbiji i po svetu.

Block Out, koji je nedavno objavio spot Beograd spava, obradu pesme grupe u škripcu, zatvara program na Pozornici u velikoj sali DOB-a od 01:00 do 03:00.

Kao vođa Plavaca koji već podosta godina deluju iz Ljubljane, prirodno je da će Loša doći da isprati nastup svog sugrađanina i ljubitelja balkanskog zvuka Magnifica, vlasnika velikog hita Samo malo iz filma Montevideo, Bog te video, koji izlazi na Binu u sali Amerikana DOB-a od 23:00 do 00:20.

Ulaznice za prvi Long Play festival Long Night mogu se naći na blagajni DOB-a, i preko mreža Kardservisa, Tiketservisa i Eventima. Potrebno je izdvojiti 1.800 dinara za pojedinačnu, odnosno 3.000 za Kartu za dvoje.

Koncertna agencija Long Play odlučila je da deset godina uspešnog poslovanja proslavi organizovanjem svog prvog festivala nazvanog simbolično Long Night, koji će biti održan u subotu uveče 26. marta u Domu omladine Beograda uz nastupe 12 domaćih i regionalnih izvođača na čak tri bine, odnosno u tri dvorane.

Satnicu Long Night festivala 26. marta pogledajte ovde


makonda-tracker