The Dibidus premijerno Long Night festivalu

0
Beogradski sastav The Dibidus na prvom Long Night festivalu 26. marta u Domu omladine publici će se predstaviti premijernim izvođenjem uživo pesama sa drugog CD albuma Trenerka i sako, koji će se zvanično pojaviti upravo tog dana u izdanju Long Play-a

Posetioci Long Night festivala dobiće eksluzivnu mogućnost da prvi kupe CD Trenerka i sako po promotivnoj ceni.
- Novi album je prilično naslonjen na stil koji sam izgradio upravo sa Familijom, tako da bih možda tako najlakše mogao da opišem kako te pesme izgledaju i zvuče. Uostalom, što moram sve da otkrivam. Hajde, neka publika dođe jer će imati šta da čuje. Neće se pokajati, u to sam ubeđen - poručuje frontmen The Dibidus Dejan Pejović-Peja.
Uskoro se očekuje i premijera prvog spota sa albuma, za pesmu Hleba i Igara, koji je u koprodukciji Long Play-a i novosadskog Hammer Production-a, režirao Miloš Jovanović.
- Pesma Hleba i igara govori o nama, i uopšte o našem podneblju. O zemlji festivala, o kurtama i murtama, folirantima i prevarantima, o ljudima koji se vesele čak i kada propadaju. Refren to najbolje odslikava - kaže Peja.
Na Long Night festivalu The Dibidus otvaraju program na Bini u sali Amerikana DOB-a od 20:15 časova, a Pejović najavljuje i da će svirati i neke pesme njegovog bivšeg benda Familija, čiji je on autor, kao što su hitovi Mala mala, Boli me kita, Nije mi ništa, Paranoja...
- U repertoaru će biti pesme sa prvog i drugog albuma. Dakle premijerno će publika moći da čuje nove pesme. Publici ćemo pružiti veliki talas pozitivne energije, i uopšte ne sumnjam da ćemo se istoj dopasti. Dibidusima će to veče svakako biti posebno, jer ćemo se konačno predstaviti široj publici. Sviraćemo sat vremena - najavljuje Peja.

 

Poslušajte numeru Di Da Begamo sastava The Dibidus:

 

 

makonda-tracker