Ričard Marks akustični koncert u Beogradu

0
Poznati kantautor Ričard Marks 22. maja posetiće Beograd i prirediti intimni, akustični užitak u Sava Centru
Foto: promo
Foto: promo

Ričard Marks je, između ostalog, poznat kao miljenik ženskog dela publike, ali i kao jedna od skromnijih zvezda današnjice. Ipak, ne može se svako pohvaliti da je oženio jednu od glavnih glumica iz filma Prljavi ples, ili Rozenu iz Totovog spota za istoimenu pesmu. Sintija Rouds, plesačica, pevačica i glumica i Marks su u braku već dvadeset i dve godine i imaju troje dece sa kojima žive u predgrađu Ilinoisa. Izolovan od ludila mašinerije muzičke industrije, ovaj par ne daje povoda žutoj štampi i paparacima da se bave njihovim životom, već su pronašli idealno mesto između života slavnih i običnih ljudi.

Marks će u Sava Centru svoje hitove, kao što su Right here waiting i Hazard, izvesti u akustičnoj verziji, a beogradska publika će na bini konačno moći da vidi muzičara, koji će pokazati da nije potrebno više od glasa, gitare i klavira da bi jedan koncert ostao zapamćen.

Karte za koncert po ceni od 2300, 2500, 2700 i 3200 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gig Stix-a, Card servisa i blagajni Sava Centra.

makonda-tracker