Kejt Vinslet: Sama sam, ali me to nimalo ne plaši

0
Tridesetpetogodišnja oskarovka Kejt Vinslet slikala se za naslovnicu britanskog izdanja magazina Vogue gde je pokazala novu, platinasto plavu boju kose i pričala o tajni svog dobrog izgleda
foto: www.vogue.co.uk
foto: www.vogue.co.uk

Talentovana glumica i pevačica Kejt Vinslet nedavno je postala zaštitno lice kozmetičkog brenda Lancome, odigrala naslovnu ulogu u mini seriji Mildred Pierce koja bi uskoro trebalo da počne da se prikazuje na HBO kanalu, a trenutno se nalazi u Parizu gde učestvuje u ekranizaciji komada God of Carnage u režiji Romana Polanskog. Sve ovo poslužilo je kao povod da se ona pojavi na naslovnoj strani aprilskog broja britanskog magazina Vogue, gde je pričala o svom razvodu od reditelja Sema Mendesa i tome koliku joj je podršku u najtežem životnom periodu pružio njen filmski partner iz filma Titanik Leonardo di Kaprio.

- Leo me poznaje bolje od bilo koje druge osobe na ovom svetu. Mnogo muško-ženskih prijateljstava počinje malenim poljupcem, ili barem uz izvesnu količinu prikrivenog koketiranja. Ali, Leo i ja? Nema šanse. On je moj oslonac. Ne znam šta bih j*** radila da nisam imala njega – pojasnila je Kejt svoj odnos sa slavnim glumcem.

Što se tiče njenog dobrog izgleda, ali i zamerki mnogih da je u priličnoj meri stesala svoju zanosnu figuru, odskora platinasto plava lepotica odlučila je da neće mnogo da govori na tu temu.

- Kad sam bila mlađa, izledala sam daleko raskošnije. Stalno sam imala osećaj da sam dužna da branim svoje telo, tako da sam zauzimala vrlo odlučan stav u javnosti u koji i dan danas čvrsto verujem. Međutim, više neću da razgovaram o tome. No, nisam sigurna da ovo sad nije na neki način licemerno s moje strane – kratko je prokomentarisala tridesetpetogodišnja Kejt koja se redovno bavi sportom, ide na trčanje i zagovornik je pilatesa.

Sveže razvedena glumica ispričala je i da joj najviše vremena oduzima podizanje njeno dvoje dece, desetogodišnju Mije i sedmogodišnjeg Džoa, ali da to ne znači da jedna majka ne može da se izbori za vreme koje će posvetiti samo sebi.

- Krenula sam u novo poglavlje svog života odrasle osobe. Singl sam i nimalo uplašena od toga – otkrila je zanosna Kejt.

makonda-tracker