Miško Plavi 19. marta u Domu omladine

0
Godinu dana posle trijumfalnog solističkog povratka pred publikom u Domu omladine Beograda, Miško Plavi stiže sa izuzetnim, još novijim repertoarom i još neverovatnijim gostima na koncertu 19. marta u Velikoj sali ovog kluba

Nakon serije uspešnih japanskih turneja, Miško Plavi je prošle godine isti program koji izvodi pred svetskom publikom predstavio i beograđanima uz veliki odziv publike. Ovogodišnji koncert biće i premijerno predstavljanje novog trija, u kojem pored Miška Plavog, sviraju Vasil Hadžimanov - synthy bass & keyboards i Srđan Dunkić Džoni - bubnjevi. Trio će imati veliku turneju po Japanu u junu i julu ove godine.

Muzika koju izvode je fuzija mnogih postojećih muzičkih pravaca, ali donosi potpuno nov i originalan zvuk. Koncert u Domu omladine biće koncipiran iz dva dela. U prvom delu Miško Plavi će nastupiti solo, svirajući harmoniku uz pomoć različitih pedala, sa nekoliko gostujućih muzičara u pojedinim numerama. Program je sastavljen od Miškove autorske muzike kroz koju provlači elemente kompozicija drugih autora najrazličitijih žanrova - od istoka do zapada. Jak uticaj na njegov rad ima i etno muzika sa balkanskih prostora. U drugom delu koncerta Miško će nastupiti sa novim sastavom.

Karte su u pretprodaji na Blagajni Doma omladine, po ceni od 600 dinara.

makonda-tracker