turneja "čudo"

Tijana Bogićević 16. decembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu

0

Nakon velikog uspeha albuma "Čudo", pop pevačica Tijana Bogićević održaće koncert 16. decembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

foto: Sever Zolak
foto: Sever Zolak

- Presrećna sam što konačno mogu da vas pozovem na ovaj koncert, da zajedno pevamo i podelimo emocije koje donose pesme sa albuma „Čudo“. Posebno mi je drago što je moj prvi solistički koncert vezan baš za Novi Sad, moj rodni grad - kaže Tijana.

Prvi album Tijane Bogićević pod nazivom "Čudo" ovog leta osvojio je publiku i postao nezaobilazni deo svih važnijih radio i TV stanica. “Čudo” je savršena kombinacija velikih melodija, jakih stihova i Tijaninog emotivnog izvođenja. Prepoznatljiv je i po pesmama koje su pisali i komponovali trenutno najbolji autori na našim prostorima: Dušan Alagić, Aleksandra Sara Milutinović i Bane Opačić.

 

foto: Sever Zolak

Tijana Bogićević predstavljala je Srbiju na Pesmi Evrovizije 2017. godine u Kijevu, sa pesmom "In Too Deep". Evrovizijska publika i fanovi do danas prate njen rad, pa se pesma "In Too Deep" često nalazi u samom vrhu top listi koje objedinjuju omiljene evrovizijske numere.

 

Predstojeći koncert predstavlja presek dosadašnjeg rada Tijane Bogićević i početak njene koncertne turneje "Čudo".

 

 

makonda-tracker