Vlada Divljan: Ljetno kino gosti na osmomartovskom koncertu

0
Vlada Divljan i Nevladina organizacija na svom osmomartovskom koncertu u velikoj dvorani Doma omladine Beograda imaće specijalne goste i iz Postira na Braču - bend Ljetno kino koji predvodi nekadašnji gitarista Filma, Le Cinema i Vještica Maks Vilson (Max Wils
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Treći Divljanov osmomartovski koncert, koji se poklapa sa stogodišnjicom proslave Dana žena, biće u DOB-u uveličan gostovanjem članova Ljetnog kina Maksa i Vlade Matulića koji će se pridružiti NVO pevanjem, a u nekim pesmama i sviranjem ukulelea (Maks) i klarineta (Matulić).

- Ljetno kino je nov Maksov bend, neka vrsta vrlo inventivnog kaver benda i potpuno se razlikuje od svega što je Maks do sada radio. Maks je jedan od prvih muzičara iz Zagreba koje sam upoznao, a to je bilo krajem 1980. godine na Subotičkom festivalu. Nekako smo se odmah zbližili. To je prijateljstvo koje traje decenijama - kaže Divljan.

Uz to, nakon završetka koncerta Divljana i NVO u velikoj dvorani, posetioci se mogu preseliti u Džez salu DOB-a gde će ih do kasno u noć na svojevrsnom after partiju zabavljati svirkom kompletno Ljetnje kino, dakle Maks, Matulić i Filip Petković! Beograđane umesto jednog očekuju dva koncerta!

Kako je ranije najavljeno, gosti na Divljanovom koncertu biće i članovi beogradskog sastava Svi na pod.

Na blagajni DOB, kao i preko mreža Kardservisa i Eventima, može naći pojedinačna ulaznica za 1.200 dinara, odnosno romantična Karta za dvoje za samo 2.000 dinara.

makonda-tracker