icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

koncert

Rođendanski koncert ove legendarne dive: Jasna Gospić sa gostima u Beogradu

Podeli:

Ova talentovana pevačica je sa ostalim velikim pevačima u Kombank dvorani otpevala evergrin hitove kao što su "Lišće sa Balkana", "Samo jedna noć" i  "Sarajevo, ljubavi moja".

Jasna Gospić sa gostima u Kombank dvorani
Jasna Gospić sa gostima u Kombank dvoranifoto: promo

Koncertom u Kombank dvorani, nekadašnjem kultnom beogradskom Domu sindikata, na kojem je ponovo okupila kolege, Jasna Gospić još jednom je pokazala da pripada društvu najboljih.

 

Mnogobrojna publika došla je da prisustvuje muzičkom rođendanu pevačke dive, a puna dva sata Jasna je goste provela kroz decenije svog rada s najlepšim pesmama kao što su "Lišće sa Balkana", "Mala luka", "Strepnja", "Zar je voljeti grijeh".

 

Romantičnu beogradsku noć u kultnoj dvorani dodatno su uveličale duetske numere "Samo jedna noć", koju je Jasna na sceni ovaj put izvela sa Dženanom Jahićem, "Diše mi srca polovica" sa Duškom Kulišem, "Sad je proljeće" sa Goranom Karanom, "Da si tu" sa Sergejom Ćetkovićem, te "Sarajevo meni putuje" sa Željkom Samardžićem. Specijalni gost koncerta bio je i Dušan Svilar, koji je u duetu sa Gospić izveo numeru "Nije vredno, sine moj".

"Hvala vam za ovu radost i uzvraćenu ljubav. Puno je toga što bih vam željela reći. Svima vama, koji volite moje pjesme, kao i prijateljima i kolegama s kojima sam snimila slavljenički, duetski CD. Velike zvijezde, istinski prijatelji, koje i vi volite. Ipak, najbolje je da pjesma sve kaže sama" reči su kojima je Gospić pozdravila publiku.

 

No, koncertu nije mogao prisustvovati Halid Bešlić, koji je video-porukom pozdravio prisutne u dvorani.

 

Jasna Gospić na koncertu u Kombank dvorani
Jasna Gospić na koncertu u Kombank dvoranifoto: promo

Beograd je iskreno i srcem bio uz Jasnu na njenom važnom jubileju, što su posvedočili gromoglasni aplauzi, povici uzbuđenja i odobravanja iz publike.

 

Starije generacije podsetile su se i na Jasnin veliki hit "Dođi u pet do pet" kojim je otvorila koncert, ali i na "Ambasadore" u kojima je u velikom stilu zakoračila na scenu. Ismeta Dervoz bila je u publici i podržala je Jasnu na njenom beogradskom muzičkom rođendanu.

 

Ovaj koncert vratio je Beograđane i u vreme respektabilne sarajevske pop-rok škole, te "oživio" sećanje na Jadranku Stojaković, Kemala Montena, Davorina Popovića, Esada Arnautalića, Dragana Stojnića, kroz stihove pesama "Sve smo mogli mi", "Maestro i violina", "Brzi u 10" i "Grlim te prvi put".

 

Predivno muzičko veče Jasne Gospić, posvećeno srcu, muzici, generaciji, Beogradu, simbolično je završeno pesmama "Sarajevo, ljubavi moja" i "April u Beogradu", kojima su Jasna i njeni gosti pozdravili i zahvalili se publici.