Šta slušati

Vizelj ima novi spot i koncert u Elektropioniru

0

Spremite se za žestoku vožnju sa ovim beogradskom rokenrol grupom

Grupa 'Vizelj
Grupa "Vizelj" 26. oktobra u Elektropionirufoto: promo

Grupa "Vizelj" će u petak, 26. oktobra, u Elektropioniru da se doveze "Kadilakom".


Na zadnjem sedištu biće "Klotljudi" i "Proto Tip".

 

Ova trojka, sinonim za autentični beogradski rokenrol, vodi nas u žestoku vožnju.

Koncert je najavljen za 21h, a ulaznice će biti dostupne na ulazu u klub, na veče koncerta, po ceni od 400 dinara.

A odakle njima "Kadilak"?

 

"Singl "Kadilak" je prva pesma koja je nastala u novoj postavi benda, sa novim bubnjarem. Potrudili smo se da iskoristimo tu novu hemiju i dinamiku benda da izvučemo što više energije i sile iz sebe i mislimo da nam je to uspelo", iskreni su momci iz grupe "Vizelj" i opravdano neskromno kažu "Luđi smo nego ikad!"

"Kadilak" je dobio i video spot, koji nije slučajno snimljen u studiju "Požarevac" u Beogradu"Ovaj studio je trenutno epicentar dešavanja mlade beogradske scene. U njemu, pored nas, obitava većina mlađih beogradskih bendova ("Šajzerbiterlemon", "Klotljudi", "Gazorpazorp"...).

Spot je snimala i montirala Staša Bukumirović i njena ideja je bila da zabeleži generalni haos i rasulo koji se u "Požarevcu" odvijaju skoro svakodnevno", objašnjava grupa Vizelj i dodaje da su planovi benda za sada "mutni".

 

"Imamo tzv. "povratnički" koncert u Beogradu 26. oktobra, u Elektropioniru, biće i nekih datuma po Srbiji, koji su još u fazi dogovora, a sviraćemo i na festivalu MENT u Ljubljani krajem januara. Do tada... Ko zna... Album još uvek nemamo u planu, ali možda vas iznenadimo još nekim pesmicama".

I eto još jednog razloga da se njihov koncert u Elektropioniru ne propusti.

 

 

 

makonda-tracker