ne propustite

Zagrebački bend ponovo dolazi u Beograd: Veliki koncert "Brkova" 3. novembra u Hali sportova

0

Povodom promocije novog albuma, ovoj grupi će se pridružiti mnogi domaći i strani muzičari.

Grupa 'Brkovi
Grupa "Brkovi" će održati veliki koncert 3. novembrafoto: Robert Pavić

Zagrebački bend "Brkovi" će 3. novembra u Hali sportova "Ranko Žeravica“ održati veliki samostalni koncert na kome će promovisati i pesme sa najnovijeg albuma "Hormon sreće“.

 

Iako postoje 14 godina, objavili su već sedam albuma, a za sedam godina, koliko nastupaju u Beogradu, ovo će biti njihov 10. jubilarni koncert, tako da su članovi benda posebno uzbuđeni pred ovaj nastup.

 

 

"Privilegija je svirati u Hali sportova, tako da se posebno spremamo za beogradsku publiku. 20. oktobra održaćemo i veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova, koji će biti odlična uvertira i gde ćemo videti kako publika prima naše nove pesme. Inače, iza nas je posebno uspešna godina u kojoj smo imali više od 40 koncerata u regionu i prezadovoljni smo odzivom i reakcijom publike, tako da smo sigurni da će koncerti u Zagrebu i Beogradu biti posebni“, rekao je Shamso 69, pevač grupe "Brkovi“ i dodao da će na koncertu prvo svirati nove pesme, a onda i hitove poput „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, „Nisam ja za tebe“, „Samac“ i mnoge druge turbo-pank-folk pesme po kojima su posebno prepoznatjivi.

 

Inače, bend ovaj koncert posvećuje pokojnom Sinanu Sakiću. Želja im je bila da on gostuje na njihovom beogradskom koncertu, jer je Sinan Sakić, za članove benda, uvek bio uzor i kao pevač i kao čovek. Zato će se bendu na bini u nekoliko pesama pridružiti članovi grupe „Kal“ violinista Bojan Vasić i harmonikaš Rade Arsenović, a kao predgrupa će svirati bugarski bend "Kontrol“.

 

Bugraski rok bend 'Kontrol
Bugraski rok bend "Kontrol" će biti predgrupa grupi "Brkovi"foto: promo

"Brkovi“ su svirali na njihovom koncertu u Sofiji, pa su poželeli da beogradska publika čuje kako zvuči najuticajniji bugarski pank-rock bend. Postoje već 30 godina i vrlo su koncertno aktivni, a često nastupaju i sa poznatim imenima iz inostranstva.

 

Kao i svi prethodni albumi, najnoviji album "Hormon sreće“ se može besplatno skinuti sa oficijelnog sajta benda, a dostupan je i na svim većim digitalnim servisima. "Brkovi“ su već objavili i video spotove za pet pesama sa novog albuma "Hormon sreće“, "Odlazim“, “Mazda”, “Lenta” i “Priča se po gradu”, tako da se svi mogu pogledati na njihovom Youtube kanalu.

 

Karte za beogradski koncert se nalaze u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i Gigstixa po ceni od 1.350 dinara do 1. novembra, dok će se pred sam koncert ulaznice prodavati po ceni od 1.500 dinara.

 

 

makonda-tracker