Rundek Cargo trio u martu na turneji po Srbiji

0
Rundek Cargo trio posle niza od šest uspešnih beogradskih nastupa nastavlja promovisanje novog CD albuma Plavi avion srpskom mini turnejom koja će tokom marta obuhvatiti Novi Sad, Zrenjanin, Kragujevac i još neke gradove.
foto: Longplay
foto: Longplay

Gitarista i pevač Darko Rundek, violinista Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić turneju počinju dvostrukim gostovanjem u Novom Sadu, gde će svirati 18. i 19. marta u Srpskom narodnom pozorištu.

Rundek Cargo trio potom nastupa u zrenjaninskom pozorištu Toša Jovanović 24. marta i u kragujevačkom Joakimu Vujiću 25. marta. Spisak gradova Srbije u kojima će nastupiti Rundekov trio nije zaključen i Long Play će uskoro saopštiti dodatne datume, kao i cene ulaznica i način prodaje za čitavu turneju.

Uz to Rundek Cargo trio će se 27. marta spustiti do Crne Gore gde će svirati u Kulturno-informativnom centru Budo Tomanović u Podgorici.

Povodom regionalno hvaljenog albuma Plavi avion, sa koga je izdvojen spot Indijanska, Rundek Cargo trio je pred Novu godinu održao niz od šest sjajnih koncerata u ispunjenoj dvorani Ustanove kulture Vuk Karadžić u Beogradu.

Pogledajte spot za pesmu Indijanska:


makonda-tracker