Ulaznice za Judast Priest i Whitesnake od sutra u prodaji

0
Ulaznice za najveći hard rok i metal spektakl u Srbiji i regionu biće puštene u prodaju od petka 18. februara

Avalon produkcija koja je dosad organizovala koncerte grupa Iron Maiden, ZZ Top i drugih, ovaj put dovodi zajedno Judas Priest i Whitesnake koji sa svojim the best of programom dolaze 1. jula u Beogradsku arenu.

Velikani rok i metal muzike su najavili pune celovečernje nastupe pa će tako ove dve kultne grupe svirati više od 4 sata! Zajednički put po svetskim arenama biće najava novog albuma za Whitesnake, ali i velika oproštajna turneja pod naslovom Epitaph za jedine prave bogove metala Judas Priest

Ulaznice za ovaj spektakl, čija će produkcija opravdati legendarni status grupa Judas Priest i Whitesnake, biće najjeftnije u celoj Evropi! Tako će ulaznica za parter koštati 2.800 dinara, dok će najverniji fanovi moći da uživaju u Fan pitu za 3.500 dinara, a ulaznice za tribine prodavaće se po cenama od 3.200 i 3.500 dinara.

Ulaznice će se od petka 18. februara prodavati na blagajni Beogradske arene, ali i na info pultu iza glavnog ulaza u šoping centar Ušće, u Bilet centru u Kolarčevoj 6 (DKC), dvorani Doma sindikata u Beogradu, Gigstix prodavnici u Novom Sadu ili putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.rs.

makonda-tracker