Love Collection u Jugotonu

Najlepše ljubavne pesme Olivera Dragojevića, Nena Belana i Đavola, Vanne su samo neka od imena izvođača čije su najlepše ljubavne pesme zaokružile The Love Collection koja se može kupiti u Jugotonovim radnjama
0
1 / 3

Kako biste uživali u Oliverovim ljubavnim pesmama ovaj put napravljena je kolekciju od njegovih 20 najlepših ljubavnih pesama.

Neno Belan jedan je od najznačajnijih i najboljih hrvatskih autora mlađe generacije, čije su pesme nabijene snažnim emocijama, odišu ljubavlju i romantikom. Sredinom 80-ih okuplja, sada već legendarne Đavole, i snimaju svoj prvi album Ljubav i moda s kojim vrlo brzo osvajaju srca publike, ali i kritike. Pričaj mi o ljubavi, Ostani uz mene, Ponoćna zvona, Dotakni me usnama samo su neke od 18 balada koje će te pronaći na kolekciji Najlepše ljubavne pesme – Neno Belan & Đavoli.

Postigavši zavidan uspeh devedesetih s bendom ET ali i kasnijom odlukom za solo karijerom Vanna je pokazala koliko je njena ljubav prema muzici velika, ali i kako svojim radom i čvrstim stavovima nikad ne spušta kriterijume već se iz godine u godinu trudi da bude što bolja i svojoj publici dati maksimum. Na kolekciji se nalazi 19 njenih ljubavnih pesama koje će sigurno ulepšati i vašu svakodnevicu.

makonda-tracker