Grupa Negativ i mladi muzičari On the road

0
On the road koncert na kome će nastupati grupa Negativ i mladi bendovi, pobednici konkursa Nek se čuje muzika održaće se 12. februara u SKC-u sa početkom u 20 časova

Koncert je završni segment celodnevnog programa koji sadrži Grad mladih - sastajalište vrednosti, velikih mogućnosti i talenata mladih ljudi, pozorišnu predstavu Rastibuđilizovane klejbezable Teatra Levo AKUD Ivo Lola Ribar, svirku odabranih mladih bendova i dodelu nagrada volonterima i autorima najboljih radova konkursa Piši, raspiši se.

Po odabiru MTV Adria, Radia Antena, grupe Negativ i glasova podrške na koncertu će nastupiti: El Buzz, Freaky Fight For Freedom, Ikarus, Impuls, Kartel, Methyl Orange, Nemanja Maximovic MAX, Pandora pub, Rade Davidović Arindy Mc, Simetrija, Sivi, The Combs, The Rock Flock, Uvertira i + SQMY –.

Karte za On the road koncert se mogu kupiti na svim CardService prodajnim mestima po ceni od 500 dinara, dok je za dnevni program ulaz slobodan.

On the Road je regionalni multimedijalni projekt koji kroz niz manifestacija treba da ukaže na  potencijal mladih ljudi, ali i na probleme sa kojima se suočavaju, da okupi sve činioce koji mogu da doprinesu pronalasku rešenja i deluje na javnost u smislu podizanja svesti o ovim pitanjima.

TAGOVI: NegativSKC
makonda-tracker