Jinx ipak u SKC-u

0
Zagrebački pop sastav Jinx umesto kako je ranije bilo najavljeno u Domu omladine Beograda (DOB) održaće koncert 14. februara na Dan zaljubljenih u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra.

Do premeštanja koncerta u drugu dvoranu je došlo zbog okolnosti na koje Long play nije mogao da utiče. Iako je bilo očekivano da Dom omladine posle dugotrajnog renoviranja bude spreman za upotrebu do 14. februar to na nažalost izgleda da neće biti slučaj.

Do sada kupljene ulaznice za koncert Džinksa u Domu omladine važe i za Studentski kulturni centar. Da podsetimo da još možete kupiti pojedinačne ulaznice po ceni od 1.200 dinara, kao i povoljniju i romantičniju Kartu za dvoje koja košta samo 2.000 dinara. Prodaja ide preko blagajne SKC-a, DOB-a i preko Kardervisa.

Bend pevačice Jaje (Yaya) i gitariste Cocoa Moskita (Mosquito) dolazi u Beogradu u okviru regionalne turneje na kojoj promovišu nedavno objavljeni CD album Diksilend (Dallas Records) sa koga su već objavili hit singlovi Da smo se voljeli manje i Na zub su me uzeli mama.

Pogledajte spot za pesmu Da smo se voljeli manje:

makonda-tracker