Novi album grupe S.A.R.S. preuzet 21,478 puta

0
Za nepunih mesec dana od kako je novi album beogradskog benda S.A.R.S. Perspektiva postavljen na sajtove regionalnog MTV-ja, odakle može besplatno da se preuzme, album je dostigao tiraž od fantastičnih 21,478 downloada

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, MTV i S.A.R.S. su odlučili da svojim fanovima poklone novi album benda S.A.R.S. pod nazivom Perspektiva koji mogu besplatno da preuzimu na svim MTV-jevim sajtovima u regionu. Ujedno ovo je bilo prvo album izdanje koje je MTV objavio na svom sajtu koje je dostupno za free download.

- Broj od preko 20 hiljada preuzimanja albuma Perspektiva za nepunih mesec dana je zaista veliki uspeh za nas i veoma jasna poruka da imamo podršku ogromnog broja ljudi u regionu. Ne sumnjam da će se trend preuzimanja nastaviti sličnim, ako ne i istim, tempom i voleo bih da za mesec-dva stignemo možda čak i do cifre od 50 hiljada preuzimanja. Još jednom, hvala svima na podršci - izjavio je pevač benda Žarko Kovačević.

Na osam novih pesama, koliko Perspektiva sadrži, svoje produkcijske sposobnosti još jednom su dokazali Željko Veljković i Đorđe Miljenović (Wikluh Sky). I na albumu Perspektiva možete da očekujete tekstove koji obiluju socijalno angažovanim temama uz neizbežno šaranje kroz razne muzičke žanrove.

TAGOVI: S.A.R.S.MTV
makonda-tracker