Upoznajte grupu Jinx

0
Zagrebački Jinx održaće koncert za Dan zaljubljenih 14. februara u velikoj dvorani Doma omladine, ali priliku da se lično sretnete i upoznate njihove članove imaćete u Beogradu već u sredu 26. januara od 13 u Dallas Music Shopu, gde će potpisivati CD-ove nedav

Jinx se vraćaju nešto više od godinu dana od veoma uspešne koncertne premijere u Beogradu, u prepunoj gornjoj sali DOB-a, a za novi susret sa beogradskom publikom već su u prodaji pojedinačne ulaznice po ceni od 1.200 dinara, koje se mogu kupiti na blagajni DOB-a i preko Kardervisa, gde možete doći i do romantične Karte za dvoje, koja košta samo 2.000 dinara!
Bend pevačice Jaje i gitariste Cocoa Moskita dolazi u Beogradu u okviru regionalne turneje na kojoj promovišu nedavno objavljeni CD album Diksilend (Dallas Records) sa koga su već za status hitova izborile pesme Da smo se voljeli manje i Na zub su me uzeli mama.
Vlasnici regionalnih hitova Smijem se, Bye Bye Baby Bye, Na plaži, Koliko suza za malo sna, Tamo gdje je sve po mom i Na zapadu, premijerno su svirali u Beogradu krajem 2009. godine u prepunoj gornjoj sali DOB-a. U kultno BG rokenrol zdanje vraćaju se i sada, ali (očekivano) se sele u dvostruko veću dvoranu DOB-a.

Poslušajte pesmu Da smo se voljeli manje:

 

makonda-tracker