Koncert na novom beogradu

Holivudski tretman za Beograđane: Hollywood Undead RASPAMETILI beogradsku publiku!

0

Kalifornijska petorka pružila je sinoć holivudski tretman beogradskim fanovima i tako na pravi način otvorila koncertnu sezonu na novobeogradskim bazenima ‘’11 april’’.

foto: promo
foto: promo

Okupljene su najpre zagrejali momci iz beogradskog rep pank benda Viva Pops, odsviravši dinamičan set kojim su još jednom opravdali titulu pobednika Bunt Rok Festivala.

 

U 22:20h, praćeni burnim aplauzom, na binu su izašli momci iz Hollywood Undeada, lica sakrivenih čuvenim maskama koje su im postale zaštitni znak.

Već sa prvim numerama ‘’Whatever It Takes’’ i ‘’Undead’’ bilo je jasno da ćemo prisustvovati jednom od spektakularnih nastupa – bend, izuzetno usviran i pun adrenalina, iskusno je vodio publiku kroz svoj opus, dok su fanovi pevali tekstove svih pesama, maksimalno uživajući u svirci.

 

Mudro odabrana set lista samo je doprinela vreloj atmosferi na bazenima – ‘’Renegade’’, ‘’Gravity’’ i ‘’War Child’’ naišle su na ovacije, a grupa je na binu pozvala momka iz publike Đorđa, koji je imao čast da odsvira gitaru i otpeva dve numere sa svojim idolima.

 

Miks Metallica i Rammstein pesama, ‘’Enter Sandman’’ i ‘’Du Hast’’ dovela je fanove do ekstaze, a ništa manje raspamećeni nisu bili ni članovi benda – pevač Deni se stalno zahvaljivao publici povicima ‘’Srbijo, volimo vas!’’ i ‘’Beograde, hvala što ste nas doveli u vaš grad!’’

 

Za bis su ostavili ‘’Everywhere I Go’’ i ‘’Hear Me Now’’, praćene sjajnom pirotehnikom i neverovatnom energijom koju su Hollywood Undead razmenjivali s fanovima tokom celog koncerta.

 

 

makonda-tracker