bogat muzički program

Promena lokacije zbog lošeg vremena: Guy J i Dmitry Molosh večeras u Domu omladine Beograda

0

Izraelski producent i di-džej – kralj progressive-a, Guy J i Dmitry Molosh, jedan od novih zvezda iz Belorusije, nastupiće večeras u sali Amerikana, Doma omladine Beograda, uz podršku di-džej Bokeeja.

Guy J
Guy Jfoto: Promo

Iste večeri u malom klubu, klaberi će uživati u Bandwidth serijalu žurki, u okviru kojeg će nastupiti domaćini Bažalac & Račić, uz goste NMNJ aka Nemanju Vujića i Ivu Arifaj.

Zbog neizvesnih vremenskih prilika, organizatori su odlučili da promene lokaciju i iz Barutane događaj premeste u zatvoreni prostor, gde će ljubitelji elektronskog zvuka imati mogućnost da uživaju u bogatom muzičkom programu.

Guy J jedan je od omiljenih di-džejeva naših klabera.

O povezanošću sa domaćom publikom govori:


Imao sam tu sreću da sam počeo da dolazim u Srbiju ne baš tako davno i od svog prvog nastupa u vašoj zemlji, osetio sam odličnu konekciju sa publikom. Zapanjujuće je videti kako ta konekcija vremenom postaje sve jača.”

Pred večerašnji nastup, svojim fanovima poručuje:

Radio sam na novoj produkciji od moje poslednje posete Beogradu, siguran sam da ćemo se super provesti zajedno!”

Inspirisan željom da bude deo Tel Avivove klupske scene koja je u usponu, a poznat po divljem entuzijazmu i neobuzdanoj atmosferi, Guy J je započeo svoju producentsku karijeru sa samo 14 godina, a i dalje prati isti princip i svaku traku stvara kao da je prva.


Potrebno mi je da sam svaki put iskren prema svojim osećanjima”, kaže Guy J. “Ja produciram sve podžanrove house muzike i samim tim publici koja je na podijumu uvek pružam nešto originalno i unikatno.Moja muzika ima i elemente trance-a, ali i toplu vibraciju progressive-a i energiju starog techno zvuka.”

Na putu da postane jedan od glavnih umetnika ove elektronske generacije, Guy J ima veliki broj izdanja na eklektičnoj listi poznatih svetskih izdavačkih kuća.

Zanemarivanje granica dovelo je njegovu žanrovsko raznovrsnu Lost & Found etiketu na sam vrh najznačajnijih underground brendova.


Dmitry Molosh je poznat po svom neponovljivom progresivnom zvuku i odličnom muzičkom ukusu.

Ovaj beloruski di-džej i producent predstavlja svoju zemlju daleko van njenih granica, kao jedan od najnaprednijih svetskih umetnika.

Njegove turneje ga vode iz Amsterdama u Budimpeštu, od Londona
do Madrida i od Argentine sve do Indije.

Molosh-ev zvuk je snažan, melodičan i progresivan, a njegova muzika epska i duboka sa pokretačkim, hipnotišućim ritmovima i nepogrešivim jakim gruvom, muzika koja nosi snažne emocije, stvara euforiju i ima infektivnu i ritmičku energiju.

Najkvalitetniji progressive house i melodični techno postali su njegov zaštitni znak, a njegova izdanja nalaze se na prestižnim etiketama kao što su Hope, Sudbeat, Plattenbank, Proton i Replug.

Guy J.
Guy J.foto: promo

Za samo nekoliko godina, Dmitry-jeve trake postale su sveprisutne u setovima legendarnih di-džejeva koji prate njegov rad, znajući da je reč o kvalitetu, a neki od njih su: Hernan Cattaneo, Nick Warren, Guy J, Guy Mantzur, Khen, Armin van Buuren, Cid Inc, Matt Darey, Eric Prydz, Markus Schulz, Darin Epsilon, Max Graham i mnogi drugi.

makonda-tracker