Sutra novogodišjni party benda S.A.R.S.

0
MTV i Shopping Center Ušće organizuju prednovogodišnji MTV party i promociju novog albuma beogradskog benda S.A.R.S., u četvrtak, 30. decembra od 15 do 20 časova u holu tržnog centra

Pored mini koncerta zakazanog za 17 časova na kojem će bend S.A.R.S. predstaviti neke od pesama sa novog albuma Perspektiva, posetioce Ušća zabavljaće i DJ Prema uz hitove koji se slušaju na MTV-ju. Muzički program biće upotpunjen zabavnim elementima koji će ovaj prednovogodišnji MTV party učiniti nezaboravnim. Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, MTV i S.A.R.S. su odlučili da nagrade svoje fanove jednim nesvakidašnjim poklonom. Naime, ukoliko tačno u ponoć novogodišnje noći, 31. decembra, posetite sajt mtv.rs - možete potpuno besplatno da preuzmete novi album sastava S.A.R.S. pod nazivom Perspektiva.

Album će biti dostupan publici čitavog regiona putem svih regionalnih MTV sajtova, a ovo je ujedno i prvo album izdanje koje na svom sajtu objavljuje MTV. Na osam novih pesama, koliko Perspektiva sadrži, svoje produkcijske sposobnosti još jednom su dokazali Željko Veljković i Đorđe Miljenović.

 

makonda-tracker