DJ Parov Stelar u Beogradu

0
Music Star Production će 12. februara 2011. godine u velikoj sali Doma omladine organizovati koncert evropske di-džej zvezde Parova Stelara

Biće to prilika da Parov Stelar kroz živu svirku sa svojim bendom promoviše album Selected wax, koji će izaći na srpsko tržište u izdanju Music Star Productiona.

Parov Stelar je započeo karijeru kao DJ u noćnim klubovima u Austriji tokom devedesetih. Tek od 2000 godine počeo je da se bavi muzičkom produkcijom i izdavanjem muzike. Njegov prvi album bio je izdat 2004. godine pod nazivom KissKiss EP i odmah nakon toga je izdao Rough Cuts, koji su mu omogućili popularnost na međunarodnoj elektronskoj muzičkoj sceni.

Njegov originalni stil koji kombinuje džez sa bit hausom i brejkbitom je promovisao Parov Stelara kao kreatora novog žanra elektro-svinga. Razni singlovi, remiksi i albumi kao Seven and Storm, Shine i Coco čine Parov Stelara jednim od najzahtevnijih izvođača u elektronskoj muzici. Njegove pesme bile su korišćene za razne TV reklame Chryslera, Motorole i Audija, a mnoge su bile objavljene u više od 700 kompilacija kao Hotel Costes i Buddha Bar.

Pogledajte neke spotove Parova Stelara:


makonda-tracker