Čukarica

Letnji dan: Simfonijski orkestar u parku na Banovom brdu

0

Gradska opština Čukarica vas poziva na tzv. letnji dan "Matija Ban", koji će se održati u subotu 16 juna, sada već tradicionalno po četvrti put u parku u Požeškoj ulici.

Letnji dan Matija Ban
Letnji dan Matija Banfoto: Promo

Tu gde je ustanovljen ovaj open air mikro urbani-dnevni džez događaj i momenat socijalizacije komšiluka sa Banovog brda, sada repertoarski, vremenski i veličinom želimo da probamo nešto malo drugačije.

 

Letnji dan otvoriće bluz kvartet "Lady Jelene Petošević" od 19h.

 

U 20:30 biće prikazan domaći film "Gorčilo jesi li ti to dosašo da me vidiš" Milana Karadžića, sa ulogama, između ostalih, i dva naša najznamenitija sugrađanina Čukarice – Viktorom Savićem i Andrijom Miloševićem, koji će vam najaviti film.

 

Napokon, veliko finale očekuje se od 22:00h pa do ponoći sa koncertom "Simfonijskog orkestra RTS-a" sa dirigentom Bojanom Suđićem "Filmska priča" i repertoarom najpoznatijih klasika i filmske muzike, a uz moderaciju Dunje Petrić.

 

Očekujemo lep dan i veče, dođite na vreme da zauzmete svoje mesto. Ponesite dobro raspoloženje i priručno sredstvo (ćebe, tronožac, lejzi beg, stolicu) za sedenje ili leškarenje. Ulaz je slobodan.

 

 

makonda-tracker