ne propustite

Poznata satnica za koncert Body Count, predgrupe Powerstroke i Astroid Boys

0

Kultni američki hiphop metalci Body Count na svom koncertu 18. juna u bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda, dovode kao predgrupe belgijski Powerstroke i britanski Astroid Boys.

foto: Promo
foto: Promo

 

Sa svojim paklenim koktelom metala, roka, panka i hardkora, Powerstroke će u Beogradu uživo predstaviti nedavni peti album "Omissa", a u desetogodišnjoj karijeri su već nastupali sa bendovima kao što su Pro-pain, Death Angel, Agent Steel i naravno Body Count.

 

foto: Promo

Pre dve godina Body Count su nas zvali da idemo na turneju sa njima, jer je Ice T smatrao da smo prilično dobri", ističe gitarista Maarten Geeraerts.

Astroid Boys su rock&grime kolektiv iz Kardifa, koji je nedavno objavio debi album "Broke" (2017), a njihovi visokoenergetski nastupi "nikad ne propuštaju da nateraju publiku da skoči".

 

foto: Promo

Broke je album koji prkosno stisnutih pesnica i zuba dokumentuje kako se iz najgore sadašnjice žaračem otvaraju vrata boljeg vremena", saopštava bend.

Pred beogradsku publiku 18. juna u Baštu SKC-a, prema rečima frontmena Ice T-a, dolazi "Body Count u punoj snazi".

 

Body Count su početkom devedesetih spajajući pank, metal i hip-hop osnovali školski drugovi Ice T i gitarista Ernie C, a bend je poznat po pesmama "Cop Killer", "Hey Joe", "Necessary Evil", "I Used to Love Her", "Talk Shit, Get Shot", "Relationships"... Aktuelni Body Count album je "Bloodlust" (2017), sa kog su se istakli "No Lives Matter", "Black Hoodie" i "Ski Mask Way", kao i obrada klasika legendarnog Slayer-a "Raining In Blood".

 

Ulaznica za koncert Body Count košta 2.300 dinara preko mreže Eventim, dok će na dan koncerta, ako ih preostane, biti 2.500 dinara.

 

Ulaz 19:30

20:00 Powerstroke
20:40 Astroid Boys
21:30 Body Count

 

Beogradski koncert Body Count-a održava se pod sloganom "Arsenal Fest predstavlja..." i predstavlja zagrejavanje i uvod u Arsenal Fest 08 koji će biti održan 21, 22. i 23. juna u Kragujevcu.

 

 

makonda-tracker