Skinite besplatno novu pesmu Pekinške patke

0
Kultna pank grupa Pekinška patka posle skoro 30 godina snimila je povratnički singl Un Ano De Amor, koji će izdavač Long Play uskoro ponuditi najvernijim fanovima kao fizičko izdanje, a do tada možete pesmu besplatno skinuti putem interneta

Un Ano De Amor je obrada čuvene pesme iz kultnog filma Pedra Amodovara Visoke potpetice, a singl možete u MP3 formatu preuzeti u odeljku Download na portal agencije Long Play. Basista Mare Vukmanović je snimatelj i producent singla, autor upečatljivog omota, kao i spota.

- Iako je novi singl trebao da stavi tačku na ono što je zadnji Bila je tako lijepa iz 1981. godine započeo, svesno sam ga producirao kao neki sajber surf umesto još jednog fuzz-guitar-blitzkriega. Mislim da to niko nije očekivao, i to je ono što je za nas jako, jako važno. Zvuk, dizajn omota i poruka koju oni nose, a mi je na koncertima prenosimo. I naravno podrška pravih fanova, koji su čista pank elita. Patka je b(r)end iznenađenja i stalnih promena. Ovo je tek početak. Ime je tu da garantuje da će toga biti još, kataloški broj izdanja je 007 - objašnjava Mare.

Pekinška patka okupila se ponovo ovog leta kako bi proslavila 30 godina od objavljivanja kultnog singla Bila je tako lijepa sjajnim povratničkim koncertima u krcatoj bašti Studentskog kulturnog centra Beograda i zagrebačkom klubu Boogaloo, a usledile su pobedonosne svirke na festivalskim masovkama Dani piva u Zrenjaninu, Taksirat u Skoplju i pre nekoliko dana Koncert godine u rodnom Novom Sadu.

Pogledajte spot benda Pekinška patka za numeru Un Ano De Amor:

makonda-tracker