provod u najavi

Britanski d’n’b duo SpectraSoul ovog petka u Beogradu

0

Cenjeni britanski dvojac SpectraSoul koji čine David Kennett i Jack Stevens nastupiće u petak 4. maja u klubu DOT (Francuska 6) u okviru Roll the Drums serijala.

foto: Promo
foto: Promo

Za sjajnu liquid drum and bass žurku pobrinuće se i domaća podrška, dobro poznata ekipa u sastavu: Džonidža, Rim Runner, Don Dada, Bitz i MC Bo_Jah.

 

SpectraSoul poznati su po tome što prave drum'n bass sa dušom još od 2006. godine. Njihova muzika našla se na izdanjima nekih od najuglednijih izdavačkih kuća ovog žanra, od Metalheadz-a, preko Exit Records-a, Critical Mind-a do Shogun Audio-a. Tokom svih ovih godina, SpectraSoul su prošli kroz sve faze kreativne evolucije, ali uvek ostavši dosledni svojoj suštini. Inspiraciju ne crpe samo iz muzike već i iz vizualnih umetnosti. Prvi album Delay No More izdali su 2012. godine, a četiri godine kasnije osnivaju svoj lejbl Ish Chat Music, nastavljajući sa kreativnim radom. Njihovi singlovi poput Light In The Dark, Away With Me i Always puštali su se na BBC radio 1, 1Xtra, 6Music i drugim radijskim stanicama.

 

Roll the Drums je kolektiv koji na umu ima žurke prepune pozitivne energije i još pozitivnijeg drum and bass-a, ali i produkciju, mikseve i radijske emisije. Kroz svoj trogodišnji rad u organizovanju događaja ugostili su mnoštvo sjajnih izvođača, kao što su: Alix Perez, Lenzman, Technimatic, LSB, Paul SG, Submorphics, S.P.Y, Halogenix, MC Dan Stezo, MC DRS, Conrad, Stamina MC, MC Fox.

 

 

makonda-tracker