icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Kombak dvorana

Zna se gde će Prvog maja uveče biti svi seljaci, radnici i poštena inteligencija – na koncertu svetskog kilo cara Ramba Amadeusa!

U Kombank Dvorani ( nekadašnjem Domu sindikata) Rambo Amadeus – kao jedini stend ap muzičar – i njegov bend koji kombinuje džez, fank, etno i rok, provešće publiku kroz društvene apsurde današnjice.

foto: Promo
foto: Promo

Na pitanje zašto se odlučio da održi koncert za 1. maj, Rambo Amadeus odgovara: 

 

Volim da sviram u Domu sindikata, to mi je najdraža sala u gradu Naravno da sam se odlučio za 1. maj, međunarodni praznik rada, jer sam i sam radnik - neposredni proizvođač u oblasti kulture, pa prvi maj smatram, pored rođendana, svojim jedinim pravim praznikom, koji ću proslaviti radno i svečano u Dvorani".

foto: Promo

Rambo Amadeus je istakao da je ova institucija oduvek bila namenjena radničkoj klasi, naprednoj omladini i poštenoj inteligenciji.

 

Upravo tu pubilku i pozivam da zajedno proslavimo naš praznik uz moj koncert, i podsećanje na činjenicu da je jedino oružje koje radnička klasa ima u borbi protiv kapitalističkih eksploatatora - solidarnost",  navodi Rambo Amadeus.

 

Karte za koncert Ramba Amadeusa u Kombank dvorani 1. maja su već u prodaji, na svim prodajnim mestima Eventima.