Novi spot Vukašina Brajića

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

helena

09-12-2010 19:37h
ko je Vukašin Brajić?

Aleksandra

08-12-2010 19:54h
Svaka cast Vukasine,samo napred!Jos par pesama pa da se gledamo na koncertu...Sve naj ti zelim...Pozz

hani

08-12-2010 21:11h
Ovaj mali ne peva lose,nista posebno, ali mi je mnogo odbojan, ne mogu da ga gledam, sav mi je nekako negativan, za razliku od ovog decka iz Alogije koji istu pesmu peva, a sasvim drugi dozivljaj dok ga gledam i slusam

Tanja

09-12-2010 14:25h
Vukasin je ocigledno odlican glumac ako je u spotu bio negativan. KO je bio na njegovim zivim svirkama, imao je priliku da se ubedi koliko je neodoljiv i sladak. KOmunkativan, duhovit,brzo misli, vrlo inteligentan momak. Zelim mu svu srecu, i da uspe u svom poslu, iako je izabrao tezi put.

Taki

09-12-2010 17:32h
@Hani, draga, To sto je vukasin negativac u spotu znaci da je dobro odigrao ulogu.Poslusaj tekst pesme. Ne moraju u svim spotovima da budu zalasci sunca, setnje obalom mora, prelepe zenske koje iskacu iz skupih automobila ili se valjaju po krevetima... To je vec odavno dosadilo!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: