Koncert Katarine Kačunković na Kolarcu

0
Pevačica Katarina Kačunković održaće solo koncert uz pratnju dvanaestočlanog benda Mambo Stars na Kolarcu u subotu 11. decembra u 21 čas u susret izdavanju novog CD-a

Katarina Kačunković je pevačica i dokazani muzički stvaralac posebnog glasa i tehnike pevanja, koja ima svoju odabranu publiku i koja je poznata po tome što pažljivo bira svoj repertoar. Sa željom da nastavi da neguje građanske principe i promoviše kulturu življenja i na takav, stvaralački način, Beograđanima i srpskoj urbanoj populaciji pruži muziku kao inspiraciju i stil života, snima ovih dana novi CD i celokupan medijski nastup pod nazivom Katarina Kačunković – Tribute to Mirko Šouc.

Predstojeći CD, treći po redu album Katarine Kačunković ima namerni retro prizvuk vremena progresa kasnih pedesetih i početka šezdesetih građanskog Beograda, s tom razlikom što se Katarina inspiriše kroz muziku koja je najbliža Mediteranu i ovim našim meridijanima, i dodaje joj vrednosti koje nosi današnje vreme. Proteklog leta Katarina je putem You Tube-a i Facebook-a, plasirala pilot singl sa budućeg CD-a, pravu, senzualnu, bosa novu - Ni jedan dan.

U muzičkom stilu novog svinga, bosa nove i balada će biti i njen solo koncert na Kolarcu kao demonstracija i negovanje novih ili zaboravljenih građanskih vrednosti u novom ruhu i uz pratnju pravog revijskog zvuka u stilu Majkl Bublea, dvanaestočlanog sastava The Mambo Stars.

makonda-tracker