U prodaji novi album grupe Jinx

0
Dugoočekivani novi album zagrebačkih Jinx Diksilend u ponedeljak je objavljen u Hrvatskoj za Dallas Records.

Šesti studijski album u karijeri benda, donosi već znane hitove Da smo se voljeli manje i Na zub su me uzeli mama. Diksilend koji kao autor i producent potpisuje Coco Mosquito, bend opisuje kao glazbu za vrijeme prohibicije i depresije, u što se koncepcijski uklapa i sam omot albuma koji je delo Dejana Kršića.

Na Diksilendu uz Astronauta Daddya (Pips, Chips & Videoclips) u aktualnom singlu, gostuje i nekadašnji basista Haustora i Vještica Srđan Sacher u pesmi Klinci su u redu, kao i vrsni muzičari Vlatko Ćavar - Brada (Psihomodo pop), Rista Ibrić, Ivana Starčević, Adam Matijašević, Neven Mijač i Branko Bogunović - Pif.

Uz već objavljene singlove, koji su već zavladali etrom i spomenutu Klinci su u redu, nema sumnje kako Diksilend donosi još nekoliko budućih favorita, kao što su Pravo, Dok smo bili bez kontrole, Barakuda i Čuvaj me, ne daj me...

- Prve reakcije na nove pjesme sa albuma Diksilend potvrđuju kako su Jinxi snimili album koji ide u sam vrh njihove diskografije, krcat budućim hitovima prepoznatljivog ali ipak svježeg, organskog zvuka. Uspješni koncertni nastupi u Zagrebu i Ljubljani, na kojima su promovirane i nove pjesme, jasno govore kako su Jinx, nakon uspješnog povratka na scenu sa hvaljenim albumom Na zapadu, sa Dikslendom učvrstili poziciju jednog od vodećih pop bendova na ovim prostorima - navode iz Dallasa.

makonda-tracker