Poslednje karte za novosadski koncert Parnog Valjka u prodaji

0
Poslednjih 1500 ulaznica za veliki novosadski koncert Parnog valjka pušteno je u prodaju čime će 17. decembra biti dostignut maksimalni kapacitet velike dvorane u Spensu
Foto: Dunja Dopsaj
Foto: Dunja Dopsaj

Prvobitno puštene ulaznice za parter i tribine su praktično rasprodate i njihov broj se u ovom trenutku meri tek u desetinama, dok se dodatne ulaznice za tribinu Zapad 2 prodaju po ceni od 1750 dinara. Redovnom dinamikom prodaje od više stotina ulaznica dnevno, očekuje se da novosadski koncert Parnog valjka bude rasprodat početkom sledeće nedelje.

Za koncert Parnog valjka u Spensu, sada postoje ulaznice u četiri različite kategorije i to tri za tribine i jedna za parter. Cene ulaznica su 1.950 dinara za mesta na tribini Zapad 1 i 1750 za mesta na tribini Zapad 2, dok ulaznica za atraktivnu istočnu tribinu košta 2.250 dinara. Ulaznice za parter koštaju 1.650 dinara i trenutno ih u prodaji ima manje od dve stotine. Pored blagajne Spensa, ulaznice se prodaju i u četiri novosadske poslovnice OTP banke, kao i u Pariskom magazinu gde se nalazi prodajno mesto Gigstix. Zbog velikog interesovanja u Beogradu gde se već prodalo par hiljada ulaznica za koncert u Spensu, ulaznice se prodaju i na blagajni Beogradske arene, te u prizemlju šoping centra Ušće. Za sve koji nisu u mogućnosti da kupe ulaznice u Novom Sadu ili Beogradu, i dalje je omogućena je prodaja putem sajta www.tickets.rs.

Koncertni fenomen Parnog valjka ogledaće se u tri sata neprestane svirke zbog čega je početak koncerta zakazan za 20 časova. Sjajan nastup koji su popularni rokeri prikazali u Beogradu, biće jednako spektakularan i za publiku u Spensu uz verovatno najveću koncertnu produkciju koju je ova čuvena novosadska dvorana ugostila.

Parni valjak je nedavno potvrdio izlazak trećeg singla, ali i njihov novi studijski album koji se očekuje na proleće sledeće godine.

- Posle beogradskih koncerata vratili smo se u studio gde nastavljamo sa snimanjem i radom na novom albumu. Uskoro će i treći singl izaći, a Stvarno nestvarno je već zaživela kao pravi hit. To su sve jako pozitivne stvari za nas i raduje nas novi album - poručuje Aki iz Novog mesta u Sloveniji gde Valjak snima novi album koji se očekuje u prvoj polovini naredne godine. Publika je na prethodnim koncertima veoma dobro primila prva dva singla Nakon svih godina i Stvarno nestvarno, dok će treći singl premijeru doživeti možda već i 17. decembra u Spensu.

Publika je na prethodnim koncertima veoma dobro primila nove pesme, a lider benda Hus veruje da će i ostatak albuma biti po meri publike.

- Daćemo sebi mašti na volji i probaćemo da se maksimalno zabavljamo što će se i čuti na albumu. Nemamo nikakvih kalkulacija, želimo da snimimo album koji će nam biti po volji, a onda verujem da će se i publici svideti – kaže Hus.

 

Pogledajte spot za sing Nakon svih ovih godina:


 

 

makonda-tracker