Najjeftinije ulaznice za Exit za najbrže!

0
Naredni Exit festival održaće se od 7. do 10. jula 2011. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a trka za najjeftinije promotivne ulaznice počinje u petak 10. decembra tačno u podne, putem sajta Gigstix.com

Imena prvih zvezda novog izdanja festivala biće uskoro poznata, a Exit će kao i svake godine obradovati sve posetioce koji se odluče da među prvima kupe ulaznicu velikim popustima. Najbrži posetioci putem sajta Gigstix.com. moći će da naruče ograničeni broj ulaznica po prvoj promotivnoj ceni od 4 990 dinara. Na ovaj način najbržima je obezbeđen popust od 55 odsto u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznositi 10 990 dinara.

Zvanična pretprodaja ulaznica za dvanaesti Exit počinje odmah nakon što se rasprodaju prve promotivne ulaznice, a cena četvorodnevne ulaznice u pretprodaji iznosiće 6 990 dinara. Ove ulaznice takođe će biti dostupne putem sajta Gigstix.com, a sve detaljne informacije o cenama i načinu kupovine ulaznica za Exit 2011. posetioci mogu pronaći na sajtu Exitfest.org.

Exit festival se i ove godine nalazi u trci za najprestižnije svetske festivalske nagrade, a svojim kvalitetnim programom i vrhunskom organizacijom, kao i posebno kreiranim i pristupačnim cenama ulaznica, pokušaće da i u 2011. osvoji i privuče veliki broj posetilaca iz zemlje i inostranstva.

Exit online etiketa nastaviće da predstavlja najbolja imena domaće i regionalne scene, čiji će albumi biti dostupni za besplatan download, i aktivno će promovisati muzičare sa ovih prostora. Na sajtu Exitmusic.tv posetioci sada mogu da besplatno preuzmu sva dosadašnja online izdanja među kojima su Obojeni program, E-play, Marko Nastić, Repetitor, Jarboli, Killo Killo, The Good Guys, Overdrive, Nežni Dalibor, Ritam Nereda, Trance Balkan Desorganisation i drugi.

Prošle godine preko 165 hiljada posetilaca iz celog sveta je na Petrovaradinskoj tvrđavi na 20 festivalskih bina ispratilo nastupe skoro 600 izvođača i muzičkih velikana kao što su: Faith No More, The Chemical Brothers, Placebo, LCD Soundsystem, Pendulum, Mika, DJ Shadow, Atari Teenage Riot, Missy Elliott, Röyksopp. Na otvaranju festivala predstavljena je State of Exit fondacija, namenjena stipendiranju talentovanih studenata i studentskih projekata, čiji će rad obeležiti novu dekadu Exit festivala. Održana je i prva Exit muzička konferencija, koju su organizovali Exit festival i Tuborg, u okviru koje se 30 mladih di-džejeva iz regiona susrelo sa zvezdama elektronske muzike koje su nastupile na Exit festivalu, i gde su dobili priliku da steknu i razmene nova znanja i iskustva koja će im pomoći za razvoj karijere. Sve one koji žele da se podsete atmosfere prošlogodišnjeg festivala uskoro očekuju najbolji koncerti sa Exita 2010. na sajtu Exitmusic.tv, a već sada mogu posetiti virtuelnu turu festivala, galeriju i Exit Youtube kanal.

makonda-tracker