Kool&Gang i DJ Dejvid Morales u Beogradu

0
Music Star Production i Boban Petrović organizovaće čuveni BP Party u Beogradskoj areni 17. decembra, na kome će učestvovati grupa Kool&Gang i DJ Dejvid Morales

Ono što ovaj događaj čini posebnim, jeste da grupa Kool&Gang proslavlja 40 godina uspešne svetske karijere koju su obeležili 25 top ten R&B hitova, 9 top ten pop hitova, 70 miliona prodatih albuma, a 31 album je proglašen zlatnim. Njihovi hitovi obeležili su filmove poput Groznica subotnje večeri i Petparačke priče. Ono što je posebno interesantno jeste da su umesto Njujorka za mesto proslave izabrali Beograd.

David Morales je međunarodno priznati Grammy dobitnik house muzike, jedan je od najpopularnijih di džejeva svih vremena, producent i suvlasnik Def Mix Productions, jedne od najuspešnijih svetskih kompanija plesne i muzičke produkcije. Zahvaljujući producentskim sposobnostima i jedinstvenom stilu koje poseduje omogućile su mu rad sa Marajom Keri, Majklom Džeksonom, Selom, Dženet Džekson, Tina Tarner, Jamiroquai, Luter Vandros, Vitni Hjuston, Spice Girls i Toni Brekston.

Osim nastupa Kool&Gang i Dejvida Moralesa biće organizovan i izbor za najlepše i najduže noge Srbije. Pripadnice lepšeg pola moći će da se prijave na ovo takmičenje, a pobednica za osvojeno prvo mesto dobija automobil.

Sve koji dođu u Arenu 17. decembra očekuje nezaboravan provod od 21 do 5 časova ujutru. Ulaznice će moći da se kupe od subote 20. novembra na prodajnim mestima Card sevisa, Bilet servisa i Eventima po sledećim cenama: 2500 dinara (parter i gornje tribine) i 3000 dinara (nivo 200).

makonda-tracker