Parni valjak sprema novi album

0
Popularna zagrebačka grupa Parni valjak nalazi se u studiju gde snima novi album koji se očekuje na proleće sledeće godine, a treći singl predstaviće na koncertu u Novom Sadu 17. decembra
foto: Dunja Dopsaj
foto: Dunja Dopsaj

Posle uspeha novih pesama Nakon svih godina i Stvarno nestvarno, uskoro se očekuje i treći singl čije će premijerno izvođenje najverovatnije biti pred novosadskom publikom u SPENS-u 17. decembra. Nakon velikog interesovanja za koncerte Parnog valjka u Beogradskoj areni, nesmanjeno poverenje ovdašnje publike potvrđuje podatak da je u samo prva tri dana prodaje, kupljeno čak tri hiljade od ukupno osam hiljada ulaznica, i to mesec dana pre koncerta u Novom Sadu.

- Posle beogradskih koncerata vratili smo se u studio gde nastavljamo sa snimanjem i radom na novom albumu. Uskoro će i treći singl izaći, a Stvarno nestvarno je već zaživela kao pravi hit. To su sve jako pozitivne stvari za nas i raduje nas novi album - poručuje Aki iz Novog mesta u Sloveniji gde Valjak snima novi album koji se očekuje u prvoj polovini naredne godine. Parni valjak je nedavno dobio i ponudu da novi album rade u Americi, ali kako Hus kaže, odluka još nije finalna.

- Razmatrano mogućnost da album završimo u Los Anđelesu, nakon što su nas kontaktirali tamošnji producenti, ali trenutno samo mislimo na pesme jer one ipak najviše čine dobar album. Publika je na prethodnim koncertima veoma dobro primila nove pesme, a lider benda Hus veruje da će i ostatak albuma biti po meri publike:

- Daćemo mašti na volji i probaćemo maksimalno da se zabavljamo što će se i čuti na albumu. Nemamo nikakvih kalkulacija, želimo da snimimo album koji će nam biti po guštu, a onda verujem da će se i publici svideti.

Ulaznice za koncert u SPENS-u prodaju se po cenama od 1.950 dinara na zapadnoj tribini, 2.250 dinara za atraktivnu istočnu tribinu i 1.650 dinara za parter. Pored blagajne SPENS-a, ulaznice se mogu kupiti i u četiri novosadske poslovnice OTP banke, kao i u Pariskom magazinu gde se nalazi prodajno mesto Gigstix. Zbog velikog interesovanja u Beogradu gde se već prodalo blizu hiljadu ulaznica za koncert u SPENS-u, ulaznice se prodaju i na blagajni Beogradske arene, te u prizemlju šoping centra Ušće, a omogućena je prodaja i putem sajta www.tickets.rs.

Poslušajte aktuelni singl Parnog valjka Stvarno nestvarno:

makonda-tracker