Majkl Džekson: Spisak pesama sa posthumnog albuma

0
Trinaestog decembra će se u prodaji pojaviti posthumno izdanje albuma čuvenog Majkla Džeksona, gosti na muzičkom izdanju Michael su Akon, Fifti Sent i Leni Krevic
Foto: BANG
Foto: BANG

Kralj popa je pre svoje iznenadne smrti u junu u ručno pisanoj poruci izrazio želju da pesma sa kojom će najaviti svoj veliki povratak na muzičku scenu bude duetska numera sa Akonom Hold My Hand koja je snimljena 2007. godine. Pesma će ugledati svetlost dana 28. novembra ove godine i biće glavna numera na posthumnom albumu muzičke legende koji će se zvati Michael. Dugoočekivana pesma je 2008. godine procurila na internet portalima, ali je Akon preradio za potrebe albuma.

- Svet nije bio spreman za Hold My Hand kada se pre dve godine pojavila na internet. Bili smo potrešeni i razočarani kada se to dogodilo. Ali sada je pravo vreme da objavimo pesma. U svojoj konačnoj verziji numera je postala jedna neverovatna, prelepa i kultna pesma. Veoma sam ponosan što mi se ukazala prilika da sarađujem sa takvim umetnikom, koji je bio i moj idol – rekao je Akon, čija će zajednička numera sa Džeksonom moći da se čuje 15. novembra na internet portalu  www.michaeljackson.com, a album Michaele će se pojaviti u prodaji 13. decembra.

Na muzičkom izdanju će se naći deset numera: Hold My Hand duet sa Akonom, Hollywood Tonight, Keep Your Head Up, (I  Like ) The Way You Love Me, Monster pesma na kojoj gostuje Fifti Sent,  Best Of Joy, Breaking News, (I Can't Make It) Another Day u kojoj gostuje Leni Krevic, Behind The Mask i Much Too Soon.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker