Parni valjak: Počela prodaja ulaznica za koncert u Novom Sadu

0
Nakon velikog interesovanja za Parni valjak u Beogradskoj areni, danas je počela prodaja ulaznica za novi koncert u velikoj dvorani novosadskog Spensa koji će se održati u petak 17. decembra
Foto: Dunja Dopsaj
Foto: Dunja Dopsaj

Ulaznice po cenama od 1.650 do 2.250 dinara mogu se pronaći na blagajni Spensa, kao i u četiri novosadske poslovnice OTP banke, koja je pokrenula Parni valjak i u Novom Sadu. Sjajan nastup koji su popularni rokeri prikazali u Beogradu, biće jednako spektakularan i za publiku u Spensu, čiji čelni ljudi ističu da će Parni valjak imati verovatno najveću koncertnu produkciju koju je ova čuvena novosadska dvorana ugostila.

Za koncert Parnog valjka u Spensu predviđene su ulaznice u tri različite kategorije i to dve za tribine i jedna za parter. Cene ulaznica su 1.950 dinara za najbolja mesta na zapadnoj tribini i 2.250 dinara za atraktivnu istočnu tribinu, dok ulaznice za parter koštaju 1.650 dinara. Zbog velike koncertne konfiguracije, kapacitet dvorane je ograničen na 8.000 ulaznica, a s obzirom na interesovanje i nedavno održane beogradske koncerte kojima je prisustvovalo 32.000 posetilaca, ne čudi što blagajne za koncert Parnog valjka u Novom Sadu već danima primaju veliki broj telefonskih poziva.

Budući da će i koncert u Spensu trajati tri sata, početak je zakazan za 20 časova, jer se i u Novom Sadu očekuje publika iz svih vojvođanskih gradova, kao i fanovi koji su propustili oba beogradska koncerta. U odnosu na te koncerte, 17. decembra su moguće i manje razlike u izboru brojnih hitova Parnog valjka, ali sad je već jasno da omiljene pesme publike nikad ne izostanu. Koncertni fenomen Parnog valjka ogledaće se u tri sata neprestane svirke uz produkciju koja dostiže i najviše svetske domete. Posvećenost popularnih rokera vernoj publici za rezultat je imala 16 studijskih, šest koncertnih i pet kompilacijskih u karijeri koja traje punih 35 godina što Parni valjak čini najdugovečnijom aktivnom grupom na prostorima nekadašnje Jugoslavije. Novi podaci govore i da su na ovoj turneji odsvirali 16 koncerata za publiku od preko 120.000 fanova od čega je čak 32.000 bilo u Srbiji na dva beogradska koncerta.

 

makonda-tracker