Deca pevaju rokenrol!

Dečiji hor Čuperak i DLM rade na novoj verziji pesme "Dobar dan"

0

Sjajno iskustvo i zabavan izazov za iskusne muzičare!

foto: Promo
foto: Promo

- Veoma mi se dopada projekat Deca pevaju rokenrol zato što pravi neki izbor za decu koja rastu, da mogu u tim ranim godinama da otkriju šta im se u stvari dopada i da je ovo isto jedna od mogućnosti, a ne samo ono što postoji na TV-u i na estradi. Dopada mi se što je zajednički rad sa horom u isto vreme i spontan i ozbiljan. Bilo je zadovoljstvo raditi sa Cecom i decom. Jedva čekam da čujem finalni rezultat saradnje - izjavio je Zoran Živković Žika, basista benda Deca loših muzičara i jedan od autora pesme Dobar dan.

- Zaista još jednom sjajno iskustvo. Dajemo izbor deci i mogućnost da čuju nešto drugačije. Ovo je saradnja je sa bendom Deca loših muzičara, a moji Čuperci su ipak deca dobrih loših muzičara - kaže Svetlana Ceca Milić, koja vodi Dečiji hor Čuperak.

 

- Uživao sam u druženju sa decom. Iznenadilo me je koliko su mali, a opet u isto vreme profesionalni tokom snimanja. Lepo smo radili zajedno, ali je pre svega bio super provod - izjavio je Lazar Ilić Laki, gitarista benda Deca loših muzičara.
 

makonda-tracker