ponovo u Beogradu

U Velikoj sali Kolarčeve zadužbine: Dan zaljubljenih uz Mostar Sevdah Reunion

0

Mostar Sevdah Reunion dolaze ponovo u Beograd, ali ovoga put uz pojačanje ženskog vokala, u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine 14. februara.

foto: Promo
foto: Promo

Nakon Beograda, sledi koncert u Užicu 16. februara.

 

Ovaj bosanskohercegovački bend samo nastavlja dugotrajnu tradiciju promovisanja novih projekata, pevača i muzičara sa prostora Balkana, te sa novim osveženjima pokušava da svoj program svaki put učini što zanimljivijim. Na pitanje šta je pevačica Antonija donela novo i kakav repertoar spremaju za Dan zaljubljenih Dragi Šestić je izjavio:

Antonija je donela veliko osveženje u bend. Mlada je, puna energije i fantastično peva. Upravo radimo na video spotu za singl kojim ćemo je predstaviti široj javnosti. A što se tiče repertora, u principu biće to neki presek sa dosadašnjih albuma uz par pesama sa novog albuma 'Mostar Sevdah Reunion presents Sreta' kojeg smo uradili sa Milutinom Sretenovićem Sretom. A pošto se radi o Danu zaljubljenih daćemo akcent najviše na ljubavne pesme - onaj poznati karasevdah."

Koncert je zakazan za 20:30 sati, a ulaznice možete naći na blagajni Kolarčeve zadužbine. Požurite sa kupovinom, karata je ostalo malo!

makonda-tracker