14. februara u beogradu

Specijalni gosti na koncertu Josipe Lisac u Sava centru

0

Muzička diva Josipa Lisac simbolično će završiti slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere koncertom 14. februara 2018. godine u beogradskom Sava centru.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Josipa je turneju bila započela na prošli Dan zaljubljenih upravo u Sava centru, koji je bio rasprodat desetak dana unapred.

 

Muzička diva Josipa Lisac odlučila je da pozove kao specijalne goste na svoj beogradski koncert 14. februara u Sava centru bend Chui sa kojima ima uspešan zajednički singl "Tebi putujem".

 

- Pesma je izvrsna. Ponovo sam naišla na talentovane, mlađe ljude s kojima sam mogla da ostvarim divnu saradnju i jako sam srećna zbog toga. U njoj mogu da pronađem, ali i da pružim sebe - objašnjava Josipa.

 

Zagrebački džez-rok-elektronik bend Chui, čiji su album "Third Sun From The Stone” brojni kritičari proglasili za najbolji u Hrvatskoj 2015. godine, izvešće prvi put sa Josipom pred našom publikom uživo u Sava centru "Tebi putujem", kao što su to nedavno učinili u dvorani Lisinski u Zagrebu.

foto: Vanja Vučinić

Prepoznatljiva je po pop-rok hitovima kakvi su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja" i "Danas sam luda", Josipa Lisac slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere simbolično završava koncertom 14. februara 2018. godine u beogradskom Sava centru! Josipa je turneju bila započela na prethodni Dan zaljubljenih upravo u rasprodatom Sava centru.

 

Ulaznice za koncert Josipe Lisac za Dana zaljubljenih u Sava centru koštaju 1.800, 2.100, 2.400 i 2.800 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

 

 

makonda-tracker