Vraćaju se u Beograd

Electro-pop duo obećava odličan provod: Za Dan zaljubljenih - svi na Nipplepeople

0

Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nisu napravili nijedan pogrešan korak...

foto: Promo
foto: Promo

Electro-pop duo Nipplepeople dolaze u Štraftu, novi prestonički klub u Admirala Geprata, o kome se iz vikenda u vikend sve više priča, gde će imati nastup 14. februara u 21 sat na koncertu koji će biti upriličen povodom Dana zaljubljenih.

 

Maskirani dvojac iz Zagreba slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček "Frka" jedan je od najuspešnijih songova sezone. Zahvaljujući njemu su i našli put do radijskog etra, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regionu.

 

foto: Promo

Jedan od popratnih efekata "Frke" je svakako i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus. Počev od debitantskih "Sutra" i "Broj", preko "Bolji" i "Ne volim te", pa do sjajnog "Balkan Expressa".

 

Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nisu napravili nijedan pogrešan korak. Tako je i izbor Štrafte za mesto njihovog beogradskog nastupa prava stvar, jer mesto odiše duhom i estetikom osamdesetih, na koje se Nipplepeople i te kako oslanjaju u svom stvaralaštvu, pa će audio vizuelna komponenta ovog nastupa biti u potpunosti zadovoljena.

 

Zagrevanje za svirku kao i afterparti koji će trajati do ranih jutarnjih časova prirediće DJ duo Navigatorz, koji čine Nebojša Intruder i Bole Amonite, a muzički izbor biće prilagođen kako nastupu Nipplepeople tako i Danu zaljubljenih.

 

foto: Promo

Ulaznice su u prodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) potom će regularna cena karte iznositi 800 dinara.

 

 

makonda-tracker