obeležili su 2017.

Najveći hitovi prošle godine: Evo ko se sve našao na listi najslušanijih!

0

Prošla godina je iza nas, ali je ostavila velike hitove koji će se nesumnjivo slušati i narednih godina.

foto: Promo
foto: Promo

 

Ministarke su zaista napravile haos na estradnoj sceni, što svojim hitovima kojih je bilo mnogo, što fantastičnoj energiji koju emituju na svakom nastupu.

 

 

Lapsus bend je definitivno otkriće decenije! Oni svakom novom pesmom donesu nešto poptuno drugačije i samo njima svojstveno, a zato su i jedan od najtraženijih bendova u regionu. Pesma "Lažo" je već nedelju dana u trendovima na Jutjubu, i ima više od 3 miliona pregleda.

 


Neda Ukraden je svojim hitovima tokom karijere dokazala da kvalitet ne treba menjati, pa je i protekle godine nastavila istim stopama. Njena pesma "Bijela košulja" naišla je na odličan odličan kod publike.

 

 

Za Indiru Radić važi da je jedna od najpopularnijih pevačica kod nas, a i u regionu, ali nije tajna ni da je obožavaju svi u dijaspori. Ove godine je to pokazala pesmom "Živim sad".

 

 

Maya Berović sa pesmom "Izvini, tata" napravila je pravi lom i skoro 10 miliona pregleda!

 

 

Ona je ove godine bila izrazito vredna, pa je snimila i duet sa mladim pevačem Leonom, koji je doživeo veliku popularnost.

 

 

Leon je pokazao da obožava duete, pa je uradio duet i sa Dadom Polumentom, koji je oduševio sve ljubitelje modernog zvuka i aranžmana.

 

 

Mlada pevačica, debitantkinja Lina, pokazala je da joj mladost i lepota samo imponuju i uspela je da se izbori za svoje mesto pod suncem. Njena pesma "Ako me voliš" postala je pravi hit na radio stanicama, a i na svim društvenim mrežama. Poslušajte taj anđeoski glas:

 

 

Lena Kovačević važi za jednu od naših najboljih pevačica, pa i ne čudi njen ovogodišnji uspeh.

 

 

Nevena Božović definitivno je jedna od pevačica koja izuzetno intrigira javnost, a njene pesme se obožavaju na svim jezicima.

 

 

Miligram se potrudio da dobro zapamtimo prošlu godinu, i to po hitovima koji su izašli na samom kraju iste. "Amanet" i "Pogrešna noć" već su neizostavni deo svakog repertoara.

 

 

Lapsus je u protekloj godini ređao samo hitove, a jedan od onih sa najviše pregleda na sajtu Jutjub, je i pesma "Budalo", sa skoro 19 miliona pregleda.

 

 

Boban Rajović napravio je ozbiljnu pometnju svojim novim hitom "Spartanac". On konstantno puni sve klubove u kojima se pojavi, i po nekoliko puta peva novi hit.

 

Goga Sekulić imala je burnu godinu iza sebe, a sve je obeležila jednom divnom pesmom "Božić" koju je posvetila muškarcima.

 

 

Edita iz grupe Ministarke je postala izuzetno popularna u poslednje vreme, pa i ne čudi ekstaza kad god počne da peva hit "Zauzeto", koji ima više od 14 miliona pregleda:

 

 

makonda-tracker