Block Out na Akademiji

0
Tokom svoje jesenje turneje sastav Block Out održaće koncert i u beogradskom klubu Akademija u petak 22. oktobra

Beogradski alternativni bend Block Out nalazi se na velikoj jesenjoj turneji po gradovima regiona. U petak 22. oktobra sa početkom u 22 sata sviraće u Velikom klubu Akademije, a kao njihova predgrupa nastupiće gosti iz Crne gore, grupa Autogeni trening.

Inače, Block Out je 15. oktobra nastupio u novosadskom klubu Trema, a naredna dva koncerta održaće 29.oktobra u Gornjem Milanovcu, u klubu Modesty Blaise i 30. oktobra, u kragujevačkom Domu omladine. Karte za beogradski nastup Block Outa moći će da se kupe na dan koncerta, na vratima Velikog kluba Akademije, po ceni od 700 dinara.

Uz koncert Block Outa u Velikom klubu, u Malom klubu Akademije nastupiće beogradski lo fi-indie folk sastav Went, koji posle letnje pauze nastavlja sa promocijom Wasteland EP-a koji može da se kupi na svim svirkama ovog benda. DJ podršku pružaće im Sara HWY 61 lepiclepic koji će vas pre koncerta zagrejati Razglednicom za rock’n’roll. Ploča Wasteland moći će da se kupi na svim svirkama ovog benda. Početak je u 22h, a karte će se prodavati na ulazu po ceni od 200 dinara.

Od ponoći, u Malom klubu biće održana I Drum'n'Bass / Dubstep / Funky Bassline žurkom u organizaciji Multicolor i BSSX kolektiva u okviru koje će živi nastup imati Korder (Stung & Filtercutter), Kaiah, Mote i MC Bo_Jah, a za vizualni deo večeri pobrinuće se V.J. Shufle. Žurka će moći da se prati i uživo putem internet sajta radija Elektrana http://radio.elektrana.net/. Cena ulaznice biće 100 dinara.

TAGOVI: Block Out
makonda-tracker