Pripremite se

Naredna dva dana biće u znaku muzike: Bez buke i Ring Ring u Rexu

0

U okviru programa Javno pakovanje, koji se odvija do 30. decembra povodom selidbe Kulturnog centra Rex iz zgrade na Dorćolu, u kojoj je nastao i radi već 23 godine, naredna dva dana 26. i 27. decembar biće u znaku muzike!

foto: Promo
foto: Promo

Najpre će u utorak 26. decembra od 20h u okviru Rex-ovog muzičkog serijala Bez buke u poluakustičnoj intimnoj varijanti nastupiti Ana Aramov, Ana Ćurčin, Ilija Ludvig i Kralj Čačka.

 

Poslednje srede u ovoj godini od 20h, u toplom domu Međunarodnog festivala nove muzike Ring Ring nastupiće kompozitorka, violistkinja i pevačica Jelena Popržan, kojoj će ovo biti prvi solistički koncert u Beogradu, kao i velika nada lokalne alternativne scene The Cyclist Conspiracy.

 

foto: Promo

 

Dnevni program tokom ova dva dana, od 12 do 17h, biće posvećen tematskom preslušavanju, prelistavanju, pregledanju Rexovog arhiva muzike i savremenog plesa. U utorak će paking konsultant biti Dušan Murić, dok će u sredu vodič kroz istoriju nastupa alternativne muzike biti Bojan Đorđević.

Ulaz na sva predstojeća dešavanja u Rex-u je besplatan, a ulaz na večernje muzičke programe je moguć isključivo sa kartama koje se preuzmaju svakog radnog dana od 10 do 17h, kao i na dan koncerata do 20h.

makonda-tracker