Nezapamćeno interesovanje

Publiku čekaju brojni pokloni: Željko Joksimović zakazao i četvrti koncert “Dva sveta” u Beogradu

0

Zbog nezapamćenog interesovanja za koncerte "Dva sveta", jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović zakazao je i četvrti termin u Sava Centru ovog decembra!

foto:  Luka Pilipović
foto: Luka Pilipović

Nastup će biti održan uoči Nove godine, 28.12. od 20 časova, sa repertoarom koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Pored pesama "Ne kuni me, ne ruži me majko", "Dva smo sveta različita", "Mišel", "Milimetar", "Neko te ima noćas" Joksimović je za publiku priredio lepo iznenađenje.

 

U duhu Nove godine i praznika koji predstoje, obezbeđen je veliki broj poklona za publiku u Sava Centru. Želja organizatora je bila da ih obraduju ne samo pesmama koje vole, već i drugim zanimljivim detaljima po kojima će da pamte koncert.

foto: Luka Pilipović

- Zadovoljan sam što je publika zavolela "Dva sveta" i što vlada ovoliko interesovanje za koncerte. Krenuli smo 1. decembra, koji je rasprodat nedeljama pred nastup, pa smo otvorili i drugi termin. Kada je i za taj koncert nestalo karata u jako brzom roku, odlučili smo se i za 21.12. Međutim, toliko smo dobili poruka i predloga za još jedan koncert, mnogi nisu stigli ranije da dođu do ulaznica, a i termin pred Novu godinu se idealno uklapa u ceo projekat, pa smo uspeli da pronađemo još jedan slobodan dan u kalendaru za novo druženje - rekao je Joksimović.

 

Naš muzičar će imati osam koncerata širom regiona od 21. decembra do Nove godine.

 

- Navikao sam na takav ritam u ovom periodu godine, a trudim se da uživam u svakom momentu provedenom na bini. Biće koncerata za svačije ukuse, od Dva sveta u Sava Centru, do nastupa u snežnom ambijentu na Jahorini. Radujem se tome - zaključuje Željko.

foto: Luka Pilipović

 

makonda-tracker