jedna od najtiražnijih pevačica svih vremena

Snimak nezaboravne turneje: Barbra Strajsend objavila live album

0

“The Music…The Mem’ries…The Magic! “(Columbia/Sony Music) naziv je novog albuma koji predstavlja snimak istoimene trijumfalne turneje po Americi, koju je 2016. održala Barbra Strajsend.

foto: Promo
foto: Promo

Turneja se sastojala iz trinaest koncerata od kojih finalni održan 5.12.2016. u Majamiju, odakle je i snimak.

 

Izdanje “The Music…The Mem’ries…The Magic! “ se pojavljuje u dve različite verzije-jednostruki disk sa najboljim momentima turneje, kao i dvostruki deluks set nakome se nalazi snimak čitavog koncerta, kako Barbarinog nastupa, tako i priče između pesama, koje naravno uključuju podsećanja na snimanje njenih čuvenih kompozicija, filmsku karijeru, rediteljsku karijeru, kao i komentar na činjenicu da se njen prethodni album (“Encore:Movie Partners Sing Broadway”) obreo na mesto #1 Billboard liste.

Barbra Streisand je jedina umetnica u istoriji koja je imala albume na prvom mestu tokom svih šest decenija svoje karijere.

 

U njenoj diskografiji 52 ploče dostigle su zlatni tiraž, 31 platinasti , a 13 albuma čak višestruko platinaste tiražime. Ona je jedina žena u grupi “10 najtiražnijih umetnika svih vremena”, a takođe od svih pevačica ima najviše mesta #1 na listama Billboarda.

 

Kao umetnica - pevačica, glumica, rediteljka, koncertna pevačica, producentkinja,autorka i kantautorka, osvojila je sve moguće nagrade, a među njima: dva Oskara, pet Emija, pet Zlatnih globusa i osam Gremi nagrada!

makonda-tracker