u prodaji

Alternativni bend Dingospo Dali promovisao novi album (FOTO)

0

Alternativni bend Dingospo Dali u četvrtak uveče koncertom u punom Klubu Doma omladine Beograda promovisao je upravo izašli CD album "Sve dok mislim da je ovo drugi svet".

foto: Nikola Đorđević
foto: Nikola Đorđević

Dingospo Dali petorka je posetiocima u uzavreloj atmosferi kluba priredila energičan i moćan jednočasovni nastup, tokom kog su izveli sve pesme sa debitantskog albuma, fascinantno uspevši da preslikaju zvuk studijskog snimka, uz neophodan dodatak oštrine kakvu donosi živa svirka.

Ime albuma je intimno i iskreno. Za nas taj album zaista predstavlja neki drugi svet. Samo dok verujemo da ovaj, ne tako prijatan svet u kome živimo može da dođe u neku drugu dimenziju kroz muziku, kreativnost, umestnost u bilo kom vidu, tek tada možemo tu umetnost i da ostvarimo. Ta poruka se može  izvući ne samo iz pesme "Drugi svet",  već i iz celog albuma. Otuda i naziv albuma, objašnjava pevačica Sandra Grubić.

Album "Sve dok mislim da je ovo drugi svet" snimili su pevačica Sandra Grubić, bubnja Nikola Vidojević, basista Nemanja Bulatović i gitaristi Nikola Mišić i Miloš Kasalović 

 

foto: Nikola Đorđević

 

Uz aktuelni singl "Drugi svet", pevačica Sandra Grubić, bubnjar Nikola Vidojević, basista Nemanja Bulatović i gitaristi Nikola Mišić i Marko Mićanović, snažno su isporučili "Pelin", "Sa krova", "Deseti minut"... opravdano zasluživši poziv na bis, na kome su oduševljenoj publici izveli i dve nove pesme!

 

makonda-tracker