mini koncerti

Dan Dubioza kolektiva u Beogradu i Novom Sadu! (VIDEO)

0

Momci iz benda su nas obišli da bi promovisali izlazak albuma „Pjesmice za djecu i odrasle“ koje se pojavilo u čitavom regionu pod etiketom Menarta.

foto: Goran Lizdek
foto: Goran Lizdek

Promociji u Beogradu prisustvovao je i Bob Živković, koji je na već njegov prepoznatljiv način, ukrasio korice novog muzičkog izdanja Dubioze kolektiv.

Bend je najavio jedini koncert u Srbiji ove godine, nastup na Koncertu godine, 9.decembra u SPENS-u.

 

Nakon razgovora sa medijima, članovi Dubioze su se družili sa svojim poklonicima, potpisivali diskove, plakate i fotografisali se sa fanovima. Posebno iznenađenje bio je akustični set na kome su izveli tri kompozicije sa aktuelnog izdanja.

Vesela družina se potom preselila u Novi Sad, gde su iste večeri, nastavili druženje sa fanovima u knjižari Bulevar Books. Brojnim fanovima koji su strpljivo čekali u redu za svoj primerak novog diska, odužili su se akustičnim setom od četiri pesme, u koji su uvrstili i poznati hit sa prošlog albuma, „Kažu“, uz podršku malih (samo po godinama!) i velikih fanova.

 

 

Album Dubioze kolektiv „Pjesmice za djecu i odrasle“ (Menart) u prodaji je u svim muzičkim radnjama, kao standardno i deluks izdanje.

 

makonda-tracker