ne propustite

Massimo rasprodao Sava Centar, drugi koncert u subotu 23.12.

0

Koncerti u Sava Centru kao vrhunac turneje po Srbiji koja obuhvata još tri grada i četiri koncerta!

foto: Promo
foto: Promo

 

Za nešto više od mesec dana nakon zakazivanja koncerta, Massimo je uspeo da rasproda Sava centar. Karata za koncert 22. decembra više nema, ali će se zbog velikog interesovanja održati još jedan, dan kasnije, 23. decembra.

Dirnut sam činjenicom da broj moje publike iz godine u godinu raste, jer morate znati da ja ne pjevam za široke narodne mase, već uži, rafinirani krug ljudi,” kaže Massimo.

foto: Promo

Massimo će sa svojim bendom još jednom obradovati publiku dvosatnim muzičkim putovanjem. Jedan od najvećih beogradskih koncertnih prostora, koji je kroz svoju istoriju ugostio mnoge čuvene muzičare, dva dana zaredom u decembru biće u znaku brojnih velikih hitova ovog umetnika koji je prevalio 30 godina muzičkog rada.

 

Imao sam sreću da za moje koncerte beogradska publika uvijek traži kartu više i da naši susreti uvijek budu posebno emotivni. Davao sam im maksimum svojih mogućnosti i publika je to uvijek znala prepoznati i nagraditi. Ovoga puta nagradili su me još više! Preostalo je mjesec dana do zakazanog koncerta u Sava centru, a karata više nema. Zato, zakazujemo novi koncertni datum 23.12. na istom mjestu ."

foto: Promo

Ovaj nastup će biti vrhunac turneje po Srbiji koja obuhvata još tri grada i četiri koncerta: 24.11. Niš, 25.11. Čačak, 26. i 27.11. Kragujevac. Koncerti u Čačku i Kragujevcu su takođe rasprodati, dok je u Nišu ostalo jos malo ulaznica koje su za sve koncerte u prodaji preko Eventim mreže.

 

makonda-tracker