sjajne vesti

Spremna za nove uspehe: Biljana Obradović Bixy izdala novi album

0

Umetnica Biljana Obradović poznatija kao Bixy izdala je svoj deseti singl po redu i time kompletirala drugi po redu studijski album pod nazivom „Druga priča''.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

 

Ova umetnica svoju ljubav prema muzici godinama je razvijala na više strana, baveći se istovremeno klasičnom i popularnom muzikom. Komponuje još od najranijeg detinjstva, svira nekoliko muzičkih instrumenata, peva na preko 20 stranih jezika.

 

Najnoviji singl za koji je snimila i spot nosi naziv „Rizik''. Album će se uskoro naći na svim svetskim muzičkim platformama. Inače, Biljana je i dobitnica dva internacionalna priznanja za najbolju pop – fank i pop – rok pesmu 2016. i 2017. godine, koju dodeljuje „Akademia Awards“ u Los Anđelesu.

 

Album sadrži 10 pesama, među kojima su i dve na engleskom jeziku, dok su za pesme: ,,Otrov i lek'', ,,Ceo svet si ti ''i ,,Rizik '' snimljeni i spotovi.

Radujem se novim pesmama a ovih dana ih uspešno promovišem na nacionalnim televizijama, trudeći se da publici prenesem iskrenu interpretaciju'', izjavila je Biljana Obradović, inače dobitnica prestižnih muzičkih priznanja i predstavnica Srbije na mnogim festivalima širom sveta.

Njene kompozicije odišu istančanim senzibilitetom, skladnom orkestracijom, ali često donose i mešavinu različitih muzičkih stilova. Sarađuje sa mnogim priznatim muzičarima džez i pop scene, nastupajući često širom Srbije i evropskih zemalja. Odlukom publike i medija, Biljana je nedavno nagrađena i titulom Dama 2017. godine za rad, doprinos i stvaralaštvo.

 

makonda-tracker