Parni valjak puni Arenu

0
Zbog velikog interesovanja za beogradski koncert grupe Parni valjak, u prodaji su i ulaznice za gornje tribine Beogradske arene po ceni od 2.200 dinara.

Poslednjih par stotina ulaznica za donje tribine trenutno se mogu pronaći samo u poslovnicama OTP banke u Beogradu. Za parter takođe vlada veliko interesovanje i trenutno je na raznim blagajnama ostalo ukupno oko hiljadu ulaznica po ceni od 2.200 dinara. Parni valjak će 16. oktobra održati prvi beogradski koncert posle 22 godine, a članovi grupe odlučili su da sve kupce ulaznica nagrade sa kompilacijom svojih hitova na ulazu u Beogradsku arenu!

Samo na blagajni Beogradske arene i putem sajta www.parni-valjak.net prodaju se specijalni Fan Pit paketi po ceni od 3.500 dinara koji pored najvrednije ulaznice i mesta neposredno ispred bine, sadrže I originalnu majicu čiji se natpis sa stihovima Parnog valjka može odabrati zajedno sa veličinom, ali i vrstom

muškog ili ženskog kroja. Kupci Fan pit paketa pored ulaznice i majice na poklon dobijaju i CD sa hitovima Parnog valjka.

Mesto u loži po ceni od 6.000 dinara, kao i sve druge vrste ulaznica nalaze se u prodaji na blagajni Beogradske arene i prodajnim mestima Card servisa u prizemlju šoping centra Ušće, te na blagajnama Doma omladine i pozorišta Boško Buha. Ulaznice mogu da se kupe i u Jugotonovoj radnji u Nušićevoj 27, kao i u devet beogradskih poslovnica OTP banke koja je pokrenula koncert Parnog valjka u Beogradu.

Poslednji koncert u Beogradu održali su pre 22 godine, dok su pre skoro 35 godina svoj prvi album Dođite na show! (1976) objavili upravo za PGP RTB i tako iz beogradskih studija i zagrebačkih klubova otpočeli jednu od najvećih muzičkih priča na ovim prostorima.

Pored osnivača Huseina Hasanefendića Husa, postavu ovog popularnog zagrebačkog benda danas čine popularni pevač Aki Rahimovski, iskusni gitarista Marijan Brkić Brk, Berislav Blažević na klavijaturama I basista Zorislav Preksavec.

Neprekidan rad na čak 16 studijskih, šest koncertnih i pet kompilacijskih albuma uz status koncertnog fenomena čini da Parni valjak traje već punih 35 godina što ga čini najdugovečnijom koncertno I diskografski aktivnom grupom na prostorima nekadašnje Jugoslavije.

Muzička javnost i verna publika saglasni su da se Valjak kotrlja istom snagom o čemu govore podaci da su na ovoj turneji odsvirali 14 koncerata za publiku od preko 90.000 fanova! Novi singl Nakon svih ovih godina već je postao pravi radijski hit, nakon čega je grupa i zvanično potvrdila da radi na novom albumu koji se očekuje ove jeseni.

makonda-tracker